top of page

МЕНИДЖЪРСКО И ЛИДЕРСКО

РАЗВИТИЕ

Има толкова много истории за велики капитани. Но нещото, което ги обединява, е любовта към приключенията и стремежът към по-висока цел.

Дайте криле на вътрешния си странник да намери пътя, който ви води към величие с нашите персонализирани програми за развитие на мениджъри и лидери.

MDOptions

АКАДЕМИЯ ПО ПОРЪЧКА

Няма два еднакви кораба – вашата компания е уникална, както и екипажа й. Вашите мениджъри и лидери са хората, които спомагат за задвижването на кораба ви.

С индивидуално разработена академия за мениджъри или лидери, може да им помогнете да извлекат максимума от екипи си и да постигнете резултатите, които винаги сте си представяли – да завладеете конкуренцията и да тръгнете към нови и неоткрити хоризонти.

ПСИХОМЕТРИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

И най-прочутите капитани в световната история са разчитали на компасите си, на стрелката, която винаги показва накъде е север. А в пътуването за себе опознаване, психометричните изследвания са стрелката, която винаги сочи към отговора на въпроса „Кой съм аз?“ 

Психометричните измервания най-вече помагат да откриеш себе си. Инструментите Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) и DiSC позволяват да разбереш и използваш личността си и да се развиеш във всички области, независимо накъде задухат ветровете.

Psychometric Assessment

360-ГРАДУСОВА ВРЪЗКА

За да се издигат към небесата, балоните с горещ въздух имат нужда както от топъл въздух, така и от торби с пясък.

360-градусовата обратна връзка е инструмент, който помага за да разберете какви са вашите силни страни (горещият въздух) и областите за развитие (торбите с пясък), като отправяте молба към вашите помощници-пътешественици за обратна връзка. Докато някои от тях може да са в кошницата до вас, а други на земята, всички те имат уникална перспектива и могат да осигурят 360-градусов поглед върху вас и поведението ви.

360 Feedback

КОУЧИНГ

Пътувате вече много дълго време. И всеки път щом се приближите до целта, тя всякаш се отдръпва и остава недостижима.

Коучинга може да Ви помогне да изясните визията си и да предприемете правилните действия, които да Ви приближат до реализиране на пълният Ви потенциал. Коучинга ще Ви помогне да постигнете промяна, която не само ще Ви отведе до крайната Ви дестинация, но и ще направи пътуването много по-приятно.

Coaching
Contact Us
bottom of page