ОБУЧЕНИЯ

Дори най-великите капитани в цялата история е трябвало да се учат от по-опитните. Обученията са чудесно място да научите нови неща, да срещнете интересни хора и да преживеете промяната във вашите поведения ... поведения, които ще ви помогнат да поемете юздите в свои ръце и да се впуснете в най-вълнуващото пътешествие към личното израстване.

ЛИЧНОСТНИ УМЕНИЯ

Предлагаме над 40 теми за обучение, от които можете да избирате. Нямаме зададен график на курсове, но можете да поискате всяко (или защо не смесица от няколко) обучения за вас и вашия екип.

1. За да заявите обучение, моля, попълнете този формуляр . Формулярът ще ни даде информация отностно: 

 • кои теми ви интересуват

 • какви резултати искате да постигнете

 • колко души биха посетили обучението

 • как бихте искали да оцените резултатите от обучението

 

2. След като получим попълнения формуляр, ще се свържем с вас в рамките на 2 работни дни, за да уговорим среща, на която ще се опитаме да разберем малко по-добре какви са вашите предизвикателства и как можем да ви помогнем да постигнете резултати.

 

3. Накрая, ще организираме обучението на желаното от вас място и време и ще проведем сесията.

Какво: Нашите решения варират от създаване на структурирани до завладяващи учебни преживявания с помощта на комбинация от:

 • съвместно и социално учене

 • учене чрез игри

 • мобилно обучение

 • симулации

 • видео

 • електронно / онлайн обучение

 • учене чрез действия

 • работни проекти

 • обучение чрез откриване

 • психометрични изследвания

 • коучинг и менторство и много други.

Вижте всички обучения, които можем да предоставим (очаквайте скоро).

За кого: мениджъри, ръководители, HR специалисти или всеки, който се интересува от личностно развитие.

MBTI ГРУПОВА СЕСИЯ

MBTI е мощно и гъвкаво измерване на личността, която осигурява основите за дълбоко разбиране на личните мотивации и груповите взаимодействия. Може да се прилага към множество лични и бизнес въпроси и да се преразглежда с течение на времето, когато възникнат нови предизвикателства. Инструментът MBTI не е предназначен да разкрива нищо за работата ви, знанията, уменията или способностите ви, но ви дава безценна представа за аспектите на вашата индивидуална личност и за вашия работен стил. MBTI ще ви даде разбиране за това кой сте и как се държите. Но още по-важното е, че ще имате по-добра представа какво можете да промените.

Какво: онлайн въпросник и интерактивна групова сесия

Кой: всеки, който се интересува от самоусъвършенстване

Кога: веднъж на месец

Къде: различни

5-ТЕ ДИСФУНКЦИИ НА ЕКИПИТЕ

Петте дисфункции на екипите се превърна в най-развития източник на информация в света за практическа информация за изграждане на екипи. Моделът се оказва ефективен за организации от всякакъв мащаб – от стартиращи фирми до среден пазар и Fortune 100 компании. Петте дисфункции на екипите обрисува първопричините за политиката и дисфункцията в екипите, в които работите, и ключовете за тяхното преодоляване.

Модел на 5-те дисфункции на екипите

Какво: онлайн въпросник и интерактивна групова сесия

Кой: Мениджъри и ръководители, отговорни за воденето на екип

Кога: веднъж на месец

Къде: различни

*За екипни сесии, моля посетете секцията Екипно развитие

РАЗРЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТ (TKI)

TKI (Thomas-Kilmann Conflict Mode Instrument) е бърз и достъпен модел, като дава познание и практически инструменти за разрешаването на всякакъв вид конфликт. Чрез идентифициране на алтернативни стилове на конфликти, той помага на хората да преосмислят и обезоръжат конфликта, създавайки по-продуктивни резултати. Въпросникът TKI идентифицира пет различни стила на конфликт и предоставя на хората решения за управлението им. Помагайки на хората да разберат автопилотният си подход към конфликта, той насърчава изследването на алтернативни начини за справяне с различни ситуации.

Моделът TKI

Какво: онлайн въпросник и интерактивна групова сесия

Кой: всеки, който участва в конфликт (мениджъри, ръководители на екипи, HR специалисти и т.н.)

Кога: веднъж на месец

Къде: различни